Over mij en mijn blog

Dit ben ik
Leuk dat je mijn blog hebt gevonden. 
Wat wil je allemaal van mij weten? 
Wie ik ben; Wat ik doe; Waarom ik mijn blog ben begonnen?

Wie, wat waarom
Ik ben Marion en ben het gezicht achter lots ideas of MarionMijn hele leven lang hou ik ervan om dingen te bedenken, te maken, erover te schrijven en ze te delen. Deze passies hebben elkaar gevonden in mijn blog. In 10 vragen aan Marion Stam krijg je een aardig beeld van hoe Lots ideas of Marion is ontstaan. Maar ook in de Kort maar krachtig Tag laat ik wat meer van mijzelf zien.

Dit is mijn blog
‘Lots ideas of Marion’ is een digitaal magazine over zaken die het leven een beetje leuker kunnen maken zonder dat het veel hoeft te kosten. 
Waar je de laatste nieuwtjes leest, je leuke creaties vindt, waar je inspiratie en tips krijgt en hulp bij DIY-projecten. Kortom "mijn hoofd vol ideeën" die ik met je wil delen.

Creaties
Mijn hand made creaties variëren van poefjes van vintage wollen dekens en de zogenaamde voddenpoefjes. Alles gemaakt van gerecycled materiaal.
In mijn fotoalbum op Facebook onder #MarionMaakt kun je mijn creaties bekijken, maar je kunt ze ook bij mij bestellen.

Inspriratie
Inspiratie haal ik overal vandaan: Van internet, uit tijdschriften, maar Welke en Pinterest zijn mijn inspiratiebronnen. Wat zich weer vertaalt in lekkere recepten, interieur- en styling ideeën en nog veel meer.

Tips
Mijn tips hoe je op eenvoudige wijze voordeel kunt behalen worden het meest gelezen en variëren van budget parkeren in de hoofdstadmaar ik geef je ook tips om de kosten van een stedentrip in de hand te houden

DIY-projecten
Wat dacht je van een lamp van lege flessen of een etagère van eierdopjes of servies van de kringloop. Met een handige werkbeschrijving maak je zoiets gemakkelijk zelf.

Sociale Media
Natuurlijk is Lots ideas of Marion ook te vinden op social media. 
Op Twitter vind je mij op @LotsIdeas en op Facebook op Lots ideas of Marion.
Door mijn Facebook pagina te liken en te delen zorg je ervoor dat er misschien nog meer mensen enthousiast worden.
Mijn creaties vind je op Pinterest en natuurlijk op #MarionMaakt.
Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er in mijn "hoofd vol ideeën" ontstaat. Meld je dan aan bij Google Friend Connect, linksonder deze pagina.