maandag 31 augustus 2015

Trucs om een origineel fotoboek te maken

De zomervakantie is nu echt voor iedereen voorbij. Ook het Zuiden moet weer aan de bak! 
We maken ons op voor het gewone leven. Om het vakantiegevoel een beetje vast te houden krijgen we allerlei tips aangereikt. Zoals deze van Lekker in het leven waarmee je voorkomt dat je een paar weken na je vakantie alweer in een dip belandt. Want door leuke nazomerse dingen te doen rek je het vakantiegevoel! En wie wil dat nou niet.
Dus kook dat heerlijke vakantiegerecht nog een keer en blader weer eens door je reisgids met al die leuke tips. Of maak een fotoboek om je vakantieherinneringen vast te houden. 
Maar hoe maak je een origineel fotoboek? Op de website van het Kruidvat staan leuke trucs waarmee je op een eenvoudige manier een origineel fotoboek kunt maken. 

Sorteer en selecteer
Bekijk al je vakantiefoto's en maak een selectie van foto's die je wilt gebruiken.
sorteer en selecteer je mooiste foto's 
Maak een mooie omslag
De eerste indruk is je visitekaartje. Gebruik dus je favoriete foto voor op de voorkant of maak een collage van meerdere leuke foto's.

maak een mooie omslag
Gebruik kleuren en achtergronden
Wees niet bang om kleuren te gebruiken in je boek. Of gebruik een afbeelding van de zee, de bergen, een alpenweide of de lucht als achtergrond.  


Een doos vol landkaarten, entreebewijzen en souvenirs?
Maak foto's van kaarten, tickets en souvenirs en voeg ze toe. Heb je helaas net de boel opgeruimd, niet getreurd. Op internet kun je zo een routekaart uploaden en toegangstickets zijn vaak ook digitaal te vinden.


maak foto's van tickets en (land)kaarten
Mat of glanzend?
Gebruik eens fotopapier voor je album. Vaak kun je kiezen uit verschillende formaten en papiersoorten. Varieer hier eens mee.

  Of maak eens iets heel anders om de herinnering vast te houden 
  Heb je een foto waar je enorm trots op bent maak er dan iets bijzonders van. Zoals een afdruk op hout, op een klok of kussen die je kunt laten maken bij Your surprise

  Kortom er zijn mogelijkheden genoeg om (vakantie)herinneringen vast te houden. Verschillende bedrijven zoals AlbelliHEMAKruidvat spelen hier handig op in door op dit moment kortingsacties aan te bieden. Dus wacht niet te lang en ga aan de slag.

  Heb jij tips om een fotoboek nog leuker te maken? Laat hier een reactie achter of deel ze op Facebook. Vind ik leuk.
  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten