zaterdag 28 maart 2015

LOTS of IDEAS op Spring Vintage SaleDaar kom je toch je bed voor uit!
Morgen, 29 maart is de Spoonky Spring Vintage Sale. 
Dé driemaandelijkse Fashion, Art & Designmarkt die wordt gehouden in het SPOONKlab, aan de Prinsessenweg 4E in Leeuwarden. 
Spoonky Spring Vintage Sale biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en creatives om zichzelf direct aan het publiek te tonen. Tegelijkertijd is het voor publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met unieke ontwerpen.
Naast een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´ design zijn er muziek en lekker hapjes, zo heb ik mij laten vertellen.
Er zijn gevestigde namen, maar ook nieuw talent, alsmede ‘andere’ creatives die wat moois, leuks of geks te bieden hebben. Een van deze creatievelingen is LOTS of IDEAS.

Er moet nog wel wat gebeuren
Maar nu de dag vóór de Spring Vintage Sale moet er nog wel wat gebeuren voordat ik morgenochtend alle creaties in de auto kan laden.
Op dit moment ben ik nog bezig met het laatste dekenpoefje en ik moet zeggen ze zijn om te knuffelen (term is niet van mezelf maar ik kan zo snel niets anders bedenken), ze zijn echt leuk geworden. 
Inmiddels zijn er 2 verkoop klaar, maar mocht je er eentje willen hebben met een ander (deken)stofje erop of met een andere sluiting; alles is bespreekbaar.

Je kunt LOTS of IDEAS overal volgen
Volg LOTS of IDEAS op social media
Natuurlijk wil ik morgen een aantal van mijn poefjes verkopen, maar mocht dit niet zo zijn dan hoop ik op meer naamsbekendheid van mijn project LOTS of IDEAS
Dus heb ik visitekaartjes gemaakt zodat je in één oogopslag kunt zien op welke social media je mij kunt volgen zodat je altijd op de hoogte bent van mijn creaties en inspirerende ideeën.Morgen alle poefjes voor een kennismakingsprijs
Tijdens de Spoonky Spring Vintage Sale kosten alle poefjes €30,00 per stuk. 
Maar ….. mocht jouw model er morgen niet bij zijn dan maak ik jouw unieke exemplaar voor dezelfde prijs en kom hem (in maart en april) gratis bezorgen. Mits je in de omgeving van Leeuwarden woont natuurlijk.

Met de voetjes omhoog
Nu maar hopen dat mijn laatste werkzaamheden voorspoedig verlopen en ik vanavond met een voldaan gevoel met de voetjes omhoog kan. Op een poefje natuurlijk!

Zie ik je morgen in Leeuwarden? Of anders op Facebook, Twitter of Pinterest?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten